Οι πιπεριές φτάνουν τους 12 πόντους, είναι εξαιρετικά λεπτόφλουδες και όταν είναι πράσινες είναι γλυκιές (τηγάνι), σαν κιτρινίσουν γίνονται πικάντικες (τηγάνι ή τουρσί) και όταν κοκκινίσουν καυτερές (στέγνωμα και τρίψιμο για μπούκοβο ή ολόκληρες στη φασολάδα).
–
Μένης Δ.
12/3/2014
20/5/2014
Λόγω του γλυκού φετεινού χειμώνα το φυτό ξεχειμώνιασε στο μπαλκόνι και εδώ και δυο βδομάδες άρχισε να ανθίζει και να δένει καρπούς.
Κατηγορία(ες): Καλλιέργειες