030. Πιπεράκι μικρό

Δημοσιεύθηκε στις 26 Μαΐου 2014

030. Πιπεράκι μικρό

Περιγραφή

Οι πιπεριές φτάνουν τους 12 πόντους, είναι εξαιρετικά λεπτόφλουδες και όταν είναι πράσινες είναι γλυκιές (τηγάνι), σαν κιτρινίσουν γίνονται πικάντικες (τηγάνι ή τουρσί) και όταν κοκκινίσουν καυτερές (στέγνωμα και τρίψιμο για μπούκοβο ή ολόκληρες στη φασολάδα).

Άλλες ονομασίες

Προέλευση

Μένης Δ.

Σπορά

12/3/2014
20/5/2014

Σημειώσεις

Λόγω του γλυκού φετεινού χειμώνα το φυτό ξεχειμώνιασε στο μπαλκόνι και εδώ και δυο βδομάδες άρχισε να ανθίζει και να δένει καρπούς.

Photos

share it Share on FacebookShare on Google+Share on LinkedInPin on PinterestShare on TumblrTweet about this on Twitter

Κατηγορία(ες): Καλλιέργειες